Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Isnin, 7 Julai 2008

anak buah.baru.

6.7.2008 10.10pagi ari ahad.

harini baru aku jumpe anak buah pertama kat belah family ayah.
mean aku ade dua lar anak buah. sebelah ibu =) irdina khadijah yg baru ni belom ader name maybe name die muhammad iyas hafiy or muhammad idzaki hafiy..
klo aku senang jer nak panggil ahahah panggil kentucky ahahaha..

dlm kete waktu balik mule lar berangan2 ahahaha..
if aku kawen nanti ade anak aku nak letak name anak ihtqan alar aku tgk buku name2 islam tadi aku cam suke name ni..rasenyer ejaan nnye camni lar cam comel jer bleh aku panggil anak aku name ikan2 ahahaha..tapi tu klo anak lelaki.
klo perempuan ermmmm dr dulu aku suke name ape eh.. ermm yg ader unsur2 yg kite bleh panggil name manje dier kiki ehehehe cam name kucing tapi aku ske name kiki..

****menung.
klo tak aku dah boleh bagi name kat anak akukan........
ermmmmmmmmmm.....

semoga semoga semoga.
huurmmmm takde apelar...


kla selamat malam.semua.



****awakselamat malam jugak.moge mimpi saye erm takpe lar moge mimpi indah.
sure lena tdo cuz tak payah nak mesej sy memalam lagi.. = ...
it ok.it a life. sy dah biase tengok awak dtg & pergi...
biarlar....moge awak hidup baik2 saja.


***tuhan jangan biarkan hati nya sunyi seperti aku.
***aku bukan sunyi tapi hati aku kosong...
***tiada rasa ape.........



1.43am.

Tiada ulasan: