Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Ahad, 6 Julai 2008

kongsi nasi ngan ulat gemok

****kul 6.35 aku bangun arini..
**tenung jam ku snozee samapi kul 6.45..
***isshh syaitan jauh kau aku mahu bangun...
**hp di tepi katil aku pandang sepi hurm pagi2 dah lihat muke die kat wallpaper..
pakai baju merah. senyum ketat ah die mmg mcm tu..tenung jap diam skali ehh aku keje lar arini.
ahahahahah lari mandi. kuar jap amik hp pasang lagu mulan-lagu sedih. ulang banyak2 kali... takpe aku kan kuat..

sampai ofis lewat 3minit sebaik ni jam kat roundboard uitm lar ni sebuk jer budak2 ni kacau jln aku.
huh...

perut aku tak lapar tak rase ape pun tapi cam kene makan ngak bg kuat arini lagi kuat dr semalam eheheh ape aku ngarot ni...
tapaw jap beli nasi lemak abg shahrol. aku pulak nak beli meehun ke nak mee??
niat ati nak ckp meehun sekali yg terkeluar kat mulut aku nasi lemak sambal paru sambal lebih erk kak..isshhh kenape lar aku tiap kali macam tu huh!

tekak ni takmo nasi lemak. rase nak minum ess jer ermm..

pepagi kaunter dah bz budak2 nak pulang borang.
aku mkn dulu.
waktu kat pantry tadi pas wat air teh'0 1jug..
aku belek2 hp mesej kosong kat inbox ngan sent item.hurmm baru aku ingat mlm tadi aku yg delete semua ahahaha.. pasang lagu slow volume dgr lagu jgn lupakan-nidji. sambil makan nasi lemak. .
tengah2 best layan nasi tetibe aku nampak kat telur mcm ader bende gerak.eh nasi gerak..gosok2 mate..eh ni ulat gemok.. terus aku lari sinki muntah balik.. berair-air mate aku sakit jolok tekak..

kebetulan bang sharol masuk die nak mule mkn..
aku duduk amik garfu hancur2kan telur tu..
sial buat aku loya pagi ni ye ulat gemok.makan nasi aku.huh!
aku cite kat bang sharol die kate aku salah pandang eii ulat gemok ngan nasi aku tau beza lar.
die dgn slumber makan terus nasi tu tu..
die kate takpe ulat tu vitamin.
aku tak puas ati selagi tak jumpe ulat dlm nasi aku ni nak tunjuk kat die..
aku korek satu2 nasi aku nak tgk mane yg gerak..
lame ngak lar pencarian aku tu samapi abgg shahrol betul2 suap yg last..
jeng jeng jeng!!!
aku jumpe hah kan aku dah ckp ulat gemuk!
tapi yg aku jumpe mcm kecik je tak segemuk atas telur tadi..
aku rase aku dah termakan banyak ulat kot even baru 3 suap.
huh. taknak aku g kedai kakak tu lagi!!!

aku rase loya tgk nasi skrg eeee.........
aku rase cam binatang gerak2 dlm perut aku eeuuuwww.......
sebaik kaki die ttak cam lipas huh!klo same mmg aku keluarkan sekali usus perut aku ni suruh doktor cuci =((((((


dah lar aku nak wat keje.nak siap kan failing arini sampai abes!!!!!


lupe nak ckp SELAMAT PAGI SEMUA!!!!!!!!!!!!!!!!

**ai awak selamat pagi,jage diri jgn lupe sarapan eh.....
................ hurm dah takde org nak wish aku pepagi mcm selalu. =|
**tuhan lindungi dia dr segala kesunyian..

tarik nafas lepas..perlahan-lahan.

bismillah.tabahkan hati aku ye tuhan,

Tiada ulasan: