Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Isnin, 29 September 2008

masih keje di esoknye raye

uh eh uh eh..
penat nnye sgt2..
2minggu kebelakangan ni aku bz buat kek & kueh..
wahh penaatttt..
teringat kelmarin kuih chocoball aku jadii kuih batubata yg keras baling dinding pun tak pecah kuih tu ahahaha dah lar nak cabutkan dr bekas pembakar pun tak boleh bising ibu ahahahah..
tak nak aku buat resipi sendiri lagi..
semalam buat kuih coklatchip yg pekat&ranggup separuh aku dah makan dulu..ahahaha sambil buat sambil makan nyujmnyumnyum.. camne nak pakai kebaye besok??
ahahaha

2-3 minggu ni aku ok.
takde sedih2 =)
(tpoo mlm td nangis rindu tu sape??)
happy jer tak pk ape..
cume sometimes sunyi lar..
sampai ade satu hari tu bile semua org bz keluar ngan bf&scandal memasing ..
huhuuhuhu buat aku rase nak ade bf sgt2.. sure tak sunyi..
hurm aku bukan memilih cuma rase belum suke sape2..
aku tak nak jadi mcm dulu konon2 lepas couple boleh suke die ..kesian org tu..maaf ye awak =(
sumpah tak berniat pun nak memainkan sape2..aku dah sound awal2 tapi die yg degil so bukan salah aku kan?
aarrgghh biar lar.. aku sendiri pun takde mase nak keluar ngan kengkawan..
aku suke diri aku yg sekrang =)
yg aman damai..yg tidak risau2.tidak terlalu sakit rindu..
aku redha..sgt2 redha..
if ade jodoh aku tak kemane..
tapi akan sentiasa berusaha =)
moga tuhan jodohkan aku dengan kekaseh yg baik hati =) mcm lagu munajat cinta=dewa.

raye esok =]
tapi cam tak se excited mcm dulu lar..
tak tau lar kenape maybe cuz dah besar semangat raye tu makin kurang =)
barang pun banyak tak beli..
huhuhu


kepada semua yg terbace =)



saye ucapkan selamat hari raye maaf zahir& batin

Tiada ulasan: