Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 28 Oktober 2008

harga sebuah bahagia.

sakit

nah amik kau.

2- 3 hari ni kau happy sgt kan.

arini amik kau cash die bayar.

upah bahagia kau tuk beberape minggu ni.


**aku didalam bilik sambil memegang sijil anugerah doktor alfie(aish makin tua makin hensem doktor ni ehehe)

dlm sijil ni ade tulis


saya mengesahkan telah memeriksa cik FAISYARIZA BT. RALMAN AMIR

no kad pengenalan 850127-10-5194 dari yang berkenaan.


  • beliau didapati tidak sihat untuk bertugas pada 28/10/2008 hingga 29/10/2008 (2har)

  • beliau dikehendaki untuk datang semula pada pemeriksaan yg berikutnya.

diagnosis : acute costa-chondrilis.


****aku pun tak faham ape sakit aku tapi if aku bersuara kuat or gelak or tarik nafas dlm2 dada aku akan sakit kendian cam tegak semua bulu roma..pelikkan?yg aku dengar satu je yg aku faham sikit2 radang paru2 tapi tak serius.


ape tu radang paru2??? cam aram aku pun tak tau tu ape..


tapi skrg aku tidak dibenarkan mandi malam =((( busuk lar aku ..


hhuhuhu


en.munyet tu pun tak bg aku mandi malam die kate basuh muke je =((


tdo ngan lalat lar aku lepas ni =(((


cam aku selalu pegang lar


tuhan akan selit pahit dlm makanan manis yg ari2 kita makan kan?


=)


dugaan sekecil ni aku terima seredha2nye.


even aku tak faham aku sakit ape ahahaha


p/s=sayang aku comel jeles tak?ekekkee

Tiada ulasan: