Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Ahad, 18 Januari 2009

........

pukul 3.16 die bagi mesej.
pukul 3.46 aku reply mesej.

**airmate xberenti ngalir ni. samapi sesak aku nak nafas cuz baring.momoi datang jilat2 muke makin sebak aku ..hurmm die pun tau aku sedih aku blur aku rase cam aramm ermmmmm aku benci airmate ni ngalir!sakit mate aku..aku cube tahan tapi makin teresak-esak aku dibuatnye..

bangun aku dari baring terus masuk bilik air buka shower then basah lencun dlm berbaju tdo terduduk aku teresak-esak..(kubayangkan hujan ketika itu kerna berada dlm hujan buat aku ok selalunyer)..dem still keluar jugak airmate ni..rendam muke dlm bekas air supaya sejuk mate aku yg sudah panas..hmm dkt setengah jam aku berHUJAN dlm bilik air..aku terase hilang pedih kat mate tapi didalam hmmmmmmmm..cuba lelap mate terpandang jam lewat pukul 5 pagi hmmmmmm kenape hati aku pedih sgt..aku mahu tido cuz letih menangis.......mate pun nak jahat ngan aku kan huh!........

Tiada ulasan: