Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Isnin, 12 Januari 2009

tag yg ku curi ahaha

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
momoi adekah tergolong dlm bende?ahaha,henpon cuz aku da ade kesayangan so hp jadi penting plak skrg.,teddy2 aku huh tak bleh tdo tak cium bau dgn kain batik lepas yg ibu aku buat kain buai waktu aku masih merah mentah suci murni dulu huhuhu..p/s:semua org mmg takut tdo ngan aku cuz kaen batik lepas tu aahahhaha

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
lontong ngan teh o beng se.

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
Rumah yang semua kaum kerabat aku ade exspeacially cousin2 aku =))

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
kun fa ya kun. aku harap selame-lamenyer =) 7 tahun lamekan?

5. Adakah anda di lamun cinta?
yup sentiasa ehehehe

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
ss222 makan stik ehehehe

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
tak hengat lar maybe eh

8. Apakah nama penuh kamu?
faisyariza

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
kedua-duanye

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
erk entah.

11. Christina atau Britney?
Christina.

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
tidak =) aku adelah si pemalas ahaahah

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pergi?
Tempat tak penting, dengan siapa lebih penting. Pergi tepi longkang pun boleh jadi seronok.

14. Pelukan atau ciuman?
Pelukan.

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
a. aku tak kenal sbb aku curi dr page die je ahahaha

16. 8 perkara yang amat saya gilai
i. jumpe kekaseh ati ehehe.
ii. gado ngan momoi.
iii. j co donut =)) waahh aku ketageh deh eheheh.
iv. kumpul komik ngan cerita jepun or korea =).
v. bergelak tawa bersama kekupuku aishh rindu.
vi. maen hujan waaahh seronok.
vii. akhir2 ni aku ske make up =).
viii. berangan.

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
i. xde maknenye
ii. pundek
iii. muhahhahaa
iv. yayannggg
v. jimbit
vi. monyet
vii. sakai
viii. entah


18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
i. sakitnya rindu ini (tapi tak habes-habes pun aku bc ahahha)
ii. komik jepun
iii. komik jepun
iv. -seterusnye komik jepun
v.
vi. -
vii. -
viii. -

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
i. just like a star-corrine bailey rae
ii. bukan rayuan gombal-judika
iii.tunjukkan aku-boneca
iv.penipu-piring hitam
v.lagu-lagu spider =) ohh sayangku ahhaha
vi.drama,love&relationship-babyface
vii.better-tegan&sara
viii-lagu sedih mulan jameela =')


20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu.
i. tak semua bende yg kite nak kite akan dapat.
ii. belajar bergaul dengan org yg berpangkat dan lebih tua dari aku huhuhu.
iii. bukan semua org kita boleh percaye =)
iv. bukan semua org akan ske kite =) belajar maafkan org dan terima org seadanya.
v. aku terlalu memikirkan masaalah org laen sehingga aku punya masaalah aku tak boleh nak handle jadi aku belajar untuk dahulukan masaalah aku dulu kendian baru mereka2 =)
vi. belajar hargai hidup.no drug.no bunuh diri mcm bodo ahahaha
vii. Belajar jimat duet aku terlalu borossssss...
viii. belajar pam tayar kete yg selallluu lalluu pancit ahahaha

21. Mari mengetag 8 orang lain.
i. yati
ii. jojie
iii. husna
iv. saudagar garam =)
v. rurun
vi. rara
vii. alip
viii. tasha

1 ulasan:

jojie-elle berkata...

hikhik tq bulan darling~

;)