Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 26 Mei 2009

gambar lagi. part 1


bersama makcik2 kesayangan..syg ke? eheheh..aku pun pelik kenape aku ngan fara plg excited kat tgh2 tu eheheh

aku macam suke gmbr ni maybe cuz ngan pakcik n paksu aku yg macam terencat akal ni kan eheheheh


actually gmbr ni ditangkap waktu bitrhday wan kiteorg =) ni sakai lepas makan perut penuh kan..








(dr kiri pak cik eri da kawen tau,fara sepupu aku yg sgt2 weng ehehe,aku then si bujang gatal nak kawen tapi takde calon ni paksu epit masih bujang dan putus cinta ahaha gf die da tunang ngan org len kesiann ahahha)



2 ulasan:

jojie-elle berkata...

bestnye dpt berkumpul ramai2 :)

selmat hari jadi opah :P

bulan darling berkata...

eheheeh wan lar bukan opah lar sayang ehehe