Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Rabu, 3 Mac 2010

survey yg tak best.

1. Bekas kekasih saya adalah :
seorang lelaki. =D

2. Saya sedang mendengar:
bos aku bergelak2 kekuat kat dlm bilik die..

3. Mungkin saya patut:
tido skrg sbb mengantuk sgt2

4. Saya suka :
makan.

5.Sahabat-sahabat baik saya :
ramai nak senaraikan takutg tertinggal plak...

6.Saya tak paham:
knape bos aku sgt bencikan aku huh!

7.Saya kehilangan :
hhmmmmm...entahhh takde pon..

8.Ramai yang berkata :
sabar ye nanti tak lame bos ko tu tukar ahahahahaha

9. Makna nama saya :
hhhmmm takde makne tapi if fais tu yg berjaya..

10.Cinta itu adalah :
indah dan kadangkale sedikit pahit dan sakit.

11. Di suatu tempat, seseorang sedang :
mentenettt muaahhaha

12.Saya akan cuba :
lindungi perasaan aku sendiri..

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
hhmmmm entah..

14.Telefon bimbit saya :
banyak game dan makan duit huh! benci aku...

15.Bila saya terjaga dari tidur :
mesti si gemok momoy tu ngah gigit hp aku cuz memekak bunyi alarm kacau die tido..antu punye kucing...

16.Saya paling meluat apabila :
berlakon kuat huh!!

17.Pesta/Parti adalah :
entah bukan jiwa aku..

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
monyet terkecil kat dunia yg mate bulat n cantik tu..

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
mase form 1 n form 2 =D rindu zaman tu...

20.Hari ini :
meeting dan kene perli mcm aram oleh bos aku yg sgt tidak pernah adil dan senantiase mencari salah aku huh!!

21.Malam ini saya akan:
sambung tlg ibu buat bunge pahar..

22.Esok pula saya akan :
keje sampai malam =(

23.Saya betul-betul inginkan :
ketenanagn dan lepaskan diri drpd ape2 masaalah y aku sedang alami ni huh..


24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
ok aku tak pandang cermin,...pelik?tapi benar...

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
shopping ar..

26.Makanan Barat atau Jepun :
barat you knooowww..

27.Bilik yang terang atau gelap :
gelap..tdo best..

28.Makanan segera adalah :
cepat dan cepat ahahaa

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
ngantoklar kakak...

30.Siapa yang anda nak Tag?
y bace survey aku ni,,,

Tiada ulasan: