Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Jumaat, 8 Ogos 2008

no clue.

ermm... dah lame aku tak tulis blog..
sepanjang tu jugak aku alami macam2 perasaan.
yg best.
yg tak best.

yg buat aku nangis.
yg buat aku ketawa menangis.

yang buat aku sedikit mula percaya.
dan yang buat aku hilang sikit percaya..

hurm susah nak jadi perempuan macam aku..
anak sulung dr 2 adik beradik..
semua harap dengar pasal kawen2 aku ni.
hurm letih.
sgt letih perasaan aku ni..
risau kan aku.............
takkan kita mesti kawen cuz umur?
i`m 23years..
aku masak tak tau.
kemas rumah tak tau.
hidup bersepah2.
semua nyer kelamkabut lagi.........
hurm paling penting jiwa aku ni tak bersedia lagi.......
i do have a boyfriend but for sure he didn`t prepare yet..
perlu ke kite kawen cuz skrg cuz kite org seterusnye dlm family besar tu patut kawen.??
sbb sepupu2 aku baik laki or perempuan yg atas2 aku semua dah kawen..

hurmmmmm....... aku penat nak layan nenek2 aku makcik2 ku yg nak crk2kan jodoh..
hurmm macam aku terdesak sgt dieorg buat.......
hati aku ni dieorg tak pk ke??
dieorg tak pk ke ape yg dieorg ckp2 selame ni buat aku kecik ati??
ye aku mmg nak kawen.tapi bukan skrg or waktu terdekat ni..
cuz pintu hati ni belum terbuka...
aku yakin sgt skrg bukan waktunye..
hurmmmmmmm.....................
kadang2 rase nak lari..
tinggal semua yg sebuk2 dlm life aku ni..
kenape??kalau kawen lambat..aku ni memalukan family ke???????
laen org laen jiwanya kan??
aku cume skrg sdg serabut..

















kawen........


hurm...