Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Isnin, 26 April 2010

Atok Johar a.k.a Abah.. al-fatihah

abah sangat super dupeeeer comel bile senyumm..


abah kenape mcm org baru balik haji ni? ehehe nurul mmg jahat suke nyakat abahkan?


abah pergi pun abah sempat timang cicit kan?


mereka sopan ngan anak beranak?
sopan santu lemah lembut bertamadaun...
tapi yang sebenarnyer mereka adelahh..
...
....
.......
..............
.........................
.................
..........
........
......
...
.

kepale sakai anak beranak hahahahhaa

abah pandang mcm tu muke abah nampak Nsem.. eca suke teeheee

percaye lar jari peace dibelakang tu BUKAN saya..betul.. time ni kiteorg eh bukan dieorg pakse mak suap abah..

sumpah mase ni abah suap mak tanpe disuruh..aiisshh lepas ni mak nak gado suap2 ngan sape lagi yer?

sebelum aksi pakse memakse. =) konon baik jer org keliling die tu ahahah



ni waktu dekat hospital waktu mule2 die di sahkan kanser leher..time ni die ok lagi tak ngamok2 nak balik cuz die bile org datang melawat still boleh cite pasal BELALAI GAJAH die tu.. sambil belagak plak tu..buat pengetahuan korang BELALAI GAJAH yang die ckp tu..tiub yang ade kat hidung die tu..abes semua pelawat kot die cerite pasal BELALAI GAJAH tu..







mase ni abah asik HANGIN jer ngan mak..ade je mak kat sebelah die sure HANGIN die sampai macam nak ber manje2 tapi garang asiih mcm mane tu..tapi dieorg nampak comel bile abah majuk2 ngan mak ahahahah



rindu nye nak cium pipi tua ni..lepas ni siape lagi lar aku nak pakse cium pipi aku sampai bunyi kan?sampai hangin org tua tu kene cium aku sampai bunyi ahahha..*airmate genang*

ayah aku seorang yang takut sgt2 pergi hopital..berade dalam kawasan hospital pun akan buat die berpeluh2 susah nak bernafas tak tipu ini kenyataan sangat2 fhobia..jadi nak melawat kat hospital tak mungkin lar kan die just dapat hubungi abah die just melalui hp jer.. masaalahnyer abah ni sound die kurennggg ..so korang bayangkan tak kesian kan ayah aku?


makngah si kaki nyakat abah =)





aku bukan nyakat aku sayang die ahaha


see tengok si kaki sakat.. sampai nak turun katil dibuatnye abah tu ahahah


p/s: sepanjang aku taip cite ni..hati aku sebak sangat.. airmate bergenang..sebab aku terlalu sayang atok yang aku panggil abah..semase hayat die masih ada pun aku selalu rindu nak jumpe die sumpah aku tak tipu..inikan pula bila die dah takde..aku masih tak boleh nak sebut arwah abah cuz rase sedih sgt.. if cerita ape2 tentang die sure aku sebut abah. dengar perkataan arwah.. hmm susah nak explain.. airmate sudah semakin banyak better aku berenti dulu nanti dah kuat sedikit aku sambung ya..

sedekahkan al-fatihah buat atuk aku. Johar bin Mahani. tq.

Khamis, 15 April 2010

DOA PEMANIS MUKA

DOA INI MUJARAB, SEBAIK BAIKNYA DIBACA SETIAP PAGI JUMA'AT: SEBELUM KELUAR RUMAH. Tak payah nak berabis duit buat facial ataupun botox?? etc?.. Tengok aje orang orang dulu atau seniwati ?seniwati lama kita yang sentiasa kelihatan manis?? khabarnya dia orang memang pakai doa yang sama????..Cuma kena rajin menghafal dan baca setiap kali pakai b ed ak atau keluar rumah??????..


Doa pemanis muka ni lebih afdal lagi kalau dibaca 3 kali sehari sebelum memakai b ed ak atau a lat 2 solek atau minyak rambut .

Hafal dan tarik nafas dalam dalam dan hembus ??. Lepas itu. Baca kuat-kuat ....... Bagi semua orang dengar.....................

Selamat mencuba..... amalkan lah.. Tak rugi ...!! !!! !!!!!!!
;;;;;;;;;
;;;;;;
;;;;;
;;;
;;
;
;;
;;;
;;;;
;;;;;
;;;;;;;
;;;;;;
;;;;;
;;;;
;;;
;;
;

" minyak si tuang tuang,

ku tuang dalam kuali,

muka ku macam beruang,

semua orang gerenti lari.

kuang.. kuang..kuang. ."


He?. He?.. tengah senyum ke??..... kan manis tu.....semoga bertambahlah manisnye...

ampun eeh ekeke aku pun terkene ngak ahahahah

p;s i love u semua semua semua sekali ahahahah

sms punye hal

video

p/s=kejadian ni adik lelaki aku yg gemok tu pernah lalui sms punye hal tapi still tak insaf-insaf samapi bile nak insaf pun aku tak tau lar..

Isnin, 5 April 2010

this is ridiculous,

how can someone you want and love so much make you feel so HORRIBLE.
and empty and hurt and, make you miss them when you only saw them a day ago.
i wish you could just take this horrible feeling make it fly away to some other sodding place, and just lay in bed with me all day, and forget the world..