Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Rabu, 29 Jun 2011

stalker

sini ade macam-macam jenis stalker.

antaranye:

1) hanya intai tanpa membuat apa2 tindakan.cuma lihat dan tgk je.
2) intai dan hebohkan dekat org lain sambil jadi BATU API.


bende ni umun tak perlula sesape nak terase or nak meLAHAR tibe2.cuz aku pun stalker jugak tapi spesis 1)..

setiap blog adelah hak pemilik blog.die nak tulis ape pun pasal keje baru die ke??tempat tidur die ke?pasal kawan die kawen lari ke?itu hak die selagi die tidak menyebut nama org-org yg berkaitan.

aku pun kadangkadang hairan stalker yg aku tak kenal pun die sape tak pernah kesah pun kewujudan die tapi tetibe die nak mencanang2 cerita aku.perlu ke jadi pegawai penyiasat tak berbayar? ade ke aku usik pasal kau tu?loser gile la org org yg macam ni.

sana sini nak buat musuh.hadap sangatla perangai mcm tu.


p/s: aku tahu kau baca.jangan sebuk boleh?
sekian.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Selasa, 21 Jun 2011

Wordless Wednesday#1

maksudnye:setiap hari rabu sang blogger cume perlu hantar gmbr sahaja tanpa tulis apa2 pun biar gmbr explain semuanye.sekian




- Posted using BlogPress from my iPhone

Jumaat, 17 Jun 2011

Ralman Amir




semoga segala procedure hari ini berjalan lancar ayah.


ya Allah ya Tuhanku,
sesungguhnya kau maha mendengar,
maha memahami,maha pengasih,maha penyayang..
dengarlah rintihan hambamu yang hina ini..sembuhkan lah ayah.berikanla die kesihatan yang baik..

amin


yg amat amat berharap.
hambamu.


p/s: sy sgt sgt beruntung.kerna sy ade ayah yg terbaik.sgt tyco sgt cool. syg ayah sungguh2.ayah kuat harus kuat!kuat!kuat!
- Posted using BlogPress from my iPhone

Rabu, 15 Jun 2011

edisi sentap




sentap hati mak ni nok.semoga semua org berbahagia jalani hidup hidup mereka dengan aman makmur nye. jika anda anda sekali masih terase hati atau tersentap di atas segala ape yg pernah sy janjikan sy mohon seriburibu ribu kemaafan.

makluman sy manusia biasa pernah muda dan akal tak berapa panjang mungkin ketika itu hanya tau berjanji.kalian harus tahu kita hanya merancang akan tetapi hanya DIA yang menentukan.

sekian edisi sentap sy.

happy birthday buat semua org dan ini



anak buah sy yg lahir semalam comelkan?kenape kau tak lahir hari ni kan ke tarikh lagi cantik 16.6.2011 :) (ai td kau yg beria ckp takdir tuhan semua2) ehehe lahir pukul 3pagi berat 3 kilo anak ke 3 pulak sungguh ke 3 kau ye .tarikhlahir die 15.6.2011 ..sungguh hensem.

sekian.

Isnin, 13 Jun 2011

rimau bersantai

hujung minggu yang lalu..bawak momoy tgk cite hantu..eh eh kau kenape ca?



motif utama die posing macam ni aku tak dapat nak kesan sawan ape die tetibe duduk depan aku mcm ni.




dah macam tugu singa yg kat sunway pyramid dah aku tgk mohd momoy ni.



die spesis kucing pengeli.geli nak jalan atas rumput geli nak jalan atas air geli segalagalanye.



aktiviti mencium segala bau daun.bagus mohd momoy ni.sat g ko tgk die buat ape kat pokok2 ibu aku ni.



die makan tanpe belas ikhsan.sian pokok ibu patutla mati diseparuh jalan tak pernah subur pun.









sedap ko posing kan mok?pastu ko masuk rumah abes segala binatang ikut kau lekat2 kat bulu tu.segala sampah pun ade huh!



blagak sungguh bile die dpt keluar..



ni diwaktu aku ajak die masuk rumah cuz dah magrib takut kene sampuk plak ko ni mohd momoy.



die buat tak layan siap paling muke lagi.tp kan gambar ni aku tgk mohd momoy ni dah mcm sugar glider dah ha aha ha



;) sekian berita ttg gemok itu.post ni diminta oleh kengkawan yg rindu akan si demok ini ;)



meoww meowww

- Posted using BlogPress from my iPhone