Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Khamis, 21 Julai 2011

burge menDADAH

burgel ini ade isi DADAH barang kali.sangat addict bile dah start makan ..sangat sedap.lazat dan nyumnyumm.











kedai beger berapi hehehe lokasi nye tepi dobi tepi mamak sri shaz depan kedai sparepart kerete.senang cite tang corner la kedai tu duduk.

begel ni dah lame dibuka since sedare bau bau bacang aku niage dulu zaman-zaman abg ali ..skrg die dah tak join aku aku tau kenape tapi dulu begel die lagi sedap ade kacang pis,jagun,sohon,tembikai kuning(tipu) hehehe tapi series mmg sedap dulu die tak kedekot mayonisss skrg cam sikit je taruk tapi still sedap..begel ni tak same mcm kat tempat lain.sini sangat menDADAHkan..

p/s:aku dah promote kedai ni agak2 nye lenkali aku beli ade diskauun tak?
- Posted using BlogPress from my iPhone

1 ulasan:

Fathiyah aka Messy berkata...

kat seremban pon ade stu gerai ni messy panggil burger dadah.burger dia dari zaman messy form 2 smpai skang still lagi berniaga.owner burger tu siap da pakai bmw.