Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 3 April 2012

wordless wednesday


15 minggu. hi anak.. semoga sehat selalu ya sayang.

Published with Blogger-droid v2.0.4

6 ulasan:

Syazni Shamsir berkata...

sekejap je dh 15minggu...;)...
condition ok ke??.....

bulan darling berkata...

heheehe itu la kejap je tak sabar nak rase die menendang pulak hehee
alhamdulillah sehat =)
syazni macam mane?ada ape-ape perkembangan terbaru?

Syazni Shamsir berkata...

bulan darling...

saya lom ade perkembangan...nk pi urut kali ke-2 ni,bidannya lom balik umrah lagi...dlm masa yg sama ade jugak la mkn clomid pil...nk buat treatment saya lom mampu lagi..

bulan darling berkata...

awak dah pernah check doktor ke syazni?clomid tu atas nasihat doktor ya?bukan apa sebab kalau makan pil clomid tanpe nasihat macam bahaya bagi sesetengah badan yang tak boleh terima.. takpe syazni usaha tngga kejayaan fasya doakan sangat-sangat moga rezeki awak lepas ni ye syazni..

Syazni Shamsir berkata...

dh penah check doktor pakar..tp doktor pakar xpenah galakkan saya mkn clomid pil or any ubat kesuburan sbbnya saya xde masalah & boleh mengandung...other side lak in-law i mkn pil ni la dia pregnant.. then try la pi klinik biasa & doktor klinik biasa ni pon xgalakkan i mkn.. tp,i ckp dgn doktor just nk try mn tau menjadi kan..hihihi...

teriam kasih dgn doa awak...mudah2an Tuhan makbulkan doa awak....amin....;)

bulan darling berkata...

hmm takpela mungkin belum rezeki awak lagi sabar ye syazni mungkin ada hikmahnya. percaya la tuhan tu maha mendengar sgala rintihan umatnya.