Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Rabu, 20 Mei 2009

bual sama diri.


entry kali ni bukan pasal diet2 da.. penat aku nak pk lantak lar..


**tp jus lemon campur made amat mujarab asik berak-berak je muhahahaha


isshh berenti lar sya cakap pasal diet ..




hhmmm nak cakap pasal ape erk?


actually aku tengah serabut sangat-sangat serabut..


betul ke orang kate lagi kite nak buat perkara baik tu lagi banyyaakkkk setan-setan n kaum-kaum die dtg mengganggu mengusik sane sini.buat kami gado bagai hmm..setan ni jahat lar suke bisik yg bukan2 kat telinge aku..da lar mulut busuk!hurmmmmmmmmm aku serabut.jiwa aku tak tenang sangat-sangat!aku nak cite kat sini pun aku tak mo lar cite ape yg buat aku serabut cuz banyak mulut2 jahat nanti duk menyampai hurmmmmmm........sedih!


4 ulasan:

si LOVER berkata...

i hug! hehe. kaki diet eh. nak juin lah. i da momok ni. huhu. hurm. setan mmg kat mane2 pn ada belambak.

bulan darling berkata...

moh lar kite mendiet same2 muhahaha eh silap uuwwaaaaa

Qasiyh berkata...

pelok nih... :)
hahaha...
dlm Quran ade ckp kot pasal setan lg suke kacau kalau kite buat bende baek nih...

bulan darling berkata...

tu lar ape kate kite same-same kacau setan kacau die buat jahat nak ? muhahahaha