Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Rabu, 13 Januari 2010

selamat tahun baru





ya aku tahu lambat gile aku nak wishkan?? ahahaha dah nak masuk bulan kedua dah ekekeke tapi aku tak pedulik mood nak berbellooog ni baru je maiii...sorry ye kengkawan ku yang cun sket dari aku muhhahahaha




4reason kenape aku lama tergantung tak berbelog?






  1. malas (0_o) k itu mmg sifat semulajadi aku..




  2. sibuk (^6^) yg ni serius sibuk memacam yang sibuk nye..betul arrr.




  3. sakit (*,*) pentipu than marah tauuu...




  4. Lazy (O,O) eh same maksudlar ngan yg atas tu ehehehehe hakikatnye ini lar sebenar2 nye..ssyyhhhh jgn marah naa eekekekee


sepanjang beberape bulan aku tak berbelog ni bermacam benda yang jadi kat life aku yang best..yang tak besttt.. yang best .. yang tak bestt.. deeyyyy brape kali nak ulang ni???sori kengkawan pepagi tadi saya terlebih makan gula tu pasal ar endhorphin saya terbuka..erkk ade kene mengene ke???? k fasya tarik nafas...hembus pelan-pelan..cakap slow2 jgn lelaju nanti semput ehehehehehe...



last entry aku tulis pasal perpisahan terakhir dengan seseorg yang aku kenal sejak 2003..tapi sebelom tu aku berenti berbelog bulan 6 tahun lepas..yaallah punye pemalas nauzubillah anak pakcik ralman ni aduyaiii...



aku nak kongsi 10 benda yg terjadi 2009.




  1. januari aku berumur 24 tahun


  2. bulan 3 seseorang itu excident


  3. merancang untuk bertunang dengan seseorang


  4. bulan 6 aku pindah masuk tempat baru yeayyy tapi xpayah yeay sgt lar..tapi alhamdulillah dapat keje tetap..


  5. bulan 7 kami bergado terus putus aku give up n fed up


  6. bulan 8 kenal seseorang yang lain.


  7. 9 dirisik orang


  8. complicated mcm2 benda.


  9. still complicated


  10. aku dipinang orang.

p/s: tahun 2009 adalah tahun yang paling banyak drama dlm idup aku sepanjang 24 tahun aku hidup..banyak berlaku yang cepat n tiba-tiba benda tu berlaku..seperti yang selalu orang cakap jodoh itu di atangan tuhan kita hanya mampu merancang..


macam aku setia ngan seseorang dekat 7 tahun bertahan macam2 dugaan tapi sekejap je seseorang yang lain datang hati aku terus berubah...manusia senang sangat berubah..jangan salahkan aku kerna kamu yang tidak tahu menjaga aku.. =)








4 ulasan:

Poyaty berkata...

keajaiban dunia

betulkah butet da update blog

owh..so miracle. hahaha

messy berkata...

selamat bertunang fasya. jangan lupe jemput ye kawin nnti.

bulan darling berkata...

yaty= azam tahun barumemenuhkan belog aku dengan repekan2 aku7 ahahaha

bulan darling berkata...

messy eeheee tq..insyaallah kawen nanti sy jemput ye eheheh