Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Ahad, 5 Februari 2012

sirap bandung cincau BANCAU

Sejak dua menjak ni Minuman kegemaran aku adelah ini BANCAU.


padahal sebelum ni aku bukanla peminat bandung atau cincau tapi since sekrang hari hari aku mahu.



di atas ini BANCAU stik kuala selangor. sedap tak manis sgt tak pekat sgt. just nice.



ini BANCAU dkt ONLY MEE SACC MALL.


ok ok la cuma cincau die halus sgt sgt mcm cacing kerawit dah aku telan.



ini BANCAU buatan ibu. sedap sgt sgt tak boleh celen mane2 kedai HAHAHAHA



Kalau hari hari aku teguk ini mahu OBES anak aku hahahahaha..


Published with Blogger-droid v2.0.2

2 ulasan:

Pn Syg kpd En. Beh berkata...

Statement last tuh wat aku terus komen kt sini. Dah ada 'berisi' kah Pn.Fasya??

bulan darling berkata...

hahahaha alhamdulillah ..
rezeki lepas puas berusaha mcm mcm.
mahu kongsi tak sayang..
bagi no telefon ko aku share usaha aku =)