Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Isnin, 21 Mei 2012

oh baby

If baby ni boleh bercakap sure die cakap "bila baby disuruhnya dengar ayat2 suci al-quran tapi mummynye mata sebok baca gossip kat pc" erkkk...heheheh seram klo baby dlm kandungan boleh ckp..sorila baby mummy ngantok terus lena nanti klo dengar kat opis klo sebelom tido bolehla kita dengar sama2 hikhikhik maaf ya sayang..


Tiap kali aku pasang headfone kat perot sure baby gerak2. :)


Ya Allah,sihatkanla tubuh badan anak yang ku kandung ini.sempurnakanla sifatnya.amin.


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 ulasan:

Reiko Kazumi berkata...

weee.. dah preggy dah ko yea. Tahniah.. semoga selamat semua nya. due date bile?

Cikpuan rara berkata...

bila lah rara nk bli headfon neh.

bulan darling berkata...

reiko kazumi: due date nye lepas raye bulan 9 mcm tu la hehehe takpe lepas ni giliran ko pulak ye aminn..

rara rupenye bukan taruk kat perot headfone tu mmg mak nye yg kene dengar barula sampai ke anak hahahah buang mase je selame ni...