Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Jumaat, 28 September 2012

our lovely junior Fareeq Carl Amir





Alhamdulillah pada tarikh 13.September 2012 pukul 5.40 petang dihospital pantai Bangsar aku selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang sihat walafiat dan sempurna sifatnya  dilahirkan secara normal 3.15kg disambut oleh Dr Hamid Arshat..ku bersyukur kepada mu ya Allah..kepada semua kaum.keluarga rakan taulan yang mendoakan aku selamat..terima.kasih hanya Allah yg dpt membalas jasa kalian..
Pada usia 27 tahun..aku menjadi seorang ibu alhamdulillah..perasaan ini sukar nak dicerita kan.. kesimpulannya ingin aku ucapkan selamat datang ke dunia mata Panda buat diri sendiri dan mungkin juga penghuni rumah tok ayah nya.. setakat ni yang mandikan anak aku adelah onnienye (ibu aku)..sebab aku adelah zero tentang bayi..lembut sgt jadi aku takut hendak mandikan die.. terus terang baby sendiri adelah baby pertama yg aku pegang sendiri tanpa bantuan sesiapa pun..perasaan yg sgt sgt istimewa..rasa tak percaya pun iye jugak...suami pun sgt ringan tulang alhamdulillah setakat ni if anak shi shi or poo die yg bersihkan ..aku sebenarnye ade panjang lebar nak citekan kongsi same2 kawan2 tapi si baby sudah bangun mintak dilayan jadi lenakali yaa..
Published with Blogger-droid v2.0.8

2 ulasan:

Syazni Shamsir berkata...

Alhamdulillah....

Tahniah Darling!!!!.....syukur Ya Allah.....selamat berpantang darling!!

bulan darling berkata...

tq syazni.. hehee