Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Ahad, 16 Januari 2011

BIDEO TAWENTAWEN AKU.

ENJOY THE VIDEO.


BY FOTOFREAKS MALAYSIA
TQ KORANGKORANG PENTAKAP GAMBAR
TERBAHHEEKK DAN BESSSHH
(even die punye leader cam garang sket tapi bahek teehheee)
Notakukukakibuku : Siap sudah video highlight kawen kiteorg..yg full video still blom dapat lagi..tapi gambar dah dapat kepada kengkawan rapat yg nak tengok sile datang umah aku ye teehhhee.. gambar yang diambil aku sgt sgt sgt berpuas hati jadi kepada yg baru nak merancang tuk kawenkawen aku syorkan amik pentakap gambar aku ni...tak nyesal ok..tapi aku cakap korang korangkan if nak jadi pengantin ni mmg kene kuatkan stamina 2hari sgt sgt sgt meletihkan.nak mentakap gambar lagi nak kene g outdoor nak dapat view yg lagi cantik lagi nak siap2 mekap lagi nak ape ape bagai lagi..huh seriess klo dieorg suruh aku ulang balik hari kawen sumpah aku naik bendere putih!ta mo ta mo ta mo....siap muntah pening nak pitam semua ade..nikah masjid kenduri sikit sudah ye kawankawan lenkali buat camtu jelar.. tak penat nak senyum sampai kebas mulut selama 2hari tau..apeape pun azab aku dah lepas.. =) syukur alhamdulillah takde bende bende yg extreme terjadi kat majlis kawen aku =)....nanti aku updated gambar kawen k bile aku dah sehat nanti.. doakan yang baik-baik buat aku ye terime kasih.

4 ulasan:

Pn Syg kpd En. Beh berkata...

Sgt besh okeh..Rasa cam nk tawen sekali lg..

w.a.n.i.e berkata...

syg..sgt best vedio u

Fathiyah aka Messy berkata...

love it

Mar Zarra berkata...

bestttnyeee..btw tahiniahhh yerk...:)