Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sabtu, 29 Januari 2011

PeriaMoon

CUTI SAKIT 17.Januari 2011-7 Februari 2011

lame gile berehat aku kat rumah..aku jadi bebal dok rumah.uwaaa. rupenye apendik aku dah bernanah.oleh kerna bile sakit aku telan ubat bile sakit lagi telan ubat.rupenye apendik tu dah nak terburai dlm perut nasibbaik doktor pakse ngak aku buat operation tu..aku taknak buat cuz rasee cam sakit tu dtg ilang dtg ilang then mase masuk wad pun dah ta sakit da..naseb baik cepat klo tidak satu hal plak bile pecah..





ini la rupenye apendik aku comelkan?





pelawat pertame sedah teehhheee bestfriend aku yg dok keje kat smc ni..die keje bahagian dialisis.ta boleh ngorat dah.da berpunya harap maklum ehehehe





muke org sakit ta berape sakit hahaha





belom operate ni la rupenye muhhahaha





hencik suami yang hari dok teman..terime kasih sgt sgt jage sya time sakit2 huhuhuhu dah la baru kawen sian dia..























inila org2 yg jage aku kat spital terime kasih ibu sampai demam2 jage kakak ye.love u bu....makanan penuh tapi takde selere tapi org tu hamboiiii nasi ayam untungla....





hadiah dari ayah..love u ayah..love u love u love u...











ini haruan yg dipakse makan uwaaaa ta sedap..sedang aku kene makan bende2 yg mcm ni.makan bubur hari2 org lain makan sedap2 pedas2 aku dok kire untung org makan je..UNTUNGla....






en sham yg batak dengan kete golf tuk di hantar ke kerete mase nak keluar hopital..
wad spital aku supersuper best..sgt sgt sgt untung cuz kawan aku keje kat situ terime kasih quistina yg sgt2 membantu teehhhee..





ade beranda utk pelawat2 membebel dikale aku sedang sakit.tahniah tina time aku mamai2 ubat aku dengar ko dok ngumpat aku..





tv yg tak membantu langsung tuk kurangkan sakit aku..





bilik air yg boleh tido kat dlmnye..





view dari pintu masuk bilik..bestkan?siap boleh buat tempat honeymoon aku rase..cuz superduper selese..agak korangkan klo tak sakit tapi nak dok bilik ni tuk weekend boleh ke?teehheee...

pengalaman lepas operation mcm baru lepas bersalin..nak jln pun kene pimpin adoi sekse..terime kasih pada mereke2 yg menjage daku huhuhu.. aku harap ni operation terakhir tuk jenis2 sakit yg mcm ni dah tak sanggup dah..sejak dr tu aku tido slalu terkejutkejut..maybe cuz trauma..baru aku faham mcm mane org sakit lepas operate..sebelum ni aku jage org sakit kat spital sekarang akubplak rase org jage aku.dlm hati mcm nak buat semua bende sendiri taknak susah2 kan org tapi tu lar bile sakit kite mmg perlukan org lain utk disusahkan...hahaha

p/s:tina terime kasih banyak banyak banyak banyakkkkkk....encik suami juga terime kasih kerna sgt bertabah menjage aku.sy cintakan awak.dan juga ibuku jua hari hari cuba masak makanan org pantang tapi menselerakan..yaa sgt menselerekan dan sedap even just dpt makan dgn bubur je.tapi ikan haruan bakar ngan ikan haruan halia yg ibu buat terbaik..

-Posted using BlogPress from my iPhone

1 ulasan:

Poyaty berkata...

hoi budak da rajin updateee. haha. bagus ca, ade peningkatan ye. ape kate cuti trus xyah keje. kihkih