Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 8 Februari 2011

pengantin pelik ke?

ini masa beberape minit aku sah bergelar isteri orang...
korang tau tak ape dialog aku dengan pengapit aku si yaty ni? dengan tercovercover cakap then slow motion blurblurnye aku tanye yaty mase tu org lain sebuk dok baru abes bace doa klo tak silap aku mase tu..

AKU : ty pengantin perempuan kene nangis time bile?

YATY : eh...tadila patutnye mase org ckp sah tadi..

AKU :alamak..ty klo aku nangis skrg boleh tak??

YATY :hahaha jangan nanti org tgk ko pelik hhahaha

AKU : ok aku pun tak rase nak nangis..

hahahahahha bile aku ingat ingat balik mmg aku la pengantin ngeng yg blur di hari kene nikah tu..selame harini aku selalu pelik nape pengantin perempuan nangis lepas org ckp sah tu..aku sendiri pernah tanye ibu.die kate normal cuz sedih jadi isteri org.. haishhh nape nak sedih?hmmmwajib nangis ke ibu?ibu aku lepas tu malas layan aku hahahhaha tapi serius aku blur sgt mase tu maybe cuz nebes org ramai sgt campur penat kene siap2 make up lagikan?mcm2 alasan aku bg tuk diri aku ni.cam diawang awangan pun ade suami aku alhamdulillah cuma sekali lafaz je.. itu pun kepale otak aku menerawang ke mane ntah. tu yg terlepas scene nangis tu..jadi tak salahkan if pengantin tak nangis di hari pernikahan?????ke korang rase aku ni tak normal????pelik ke aku??hmmmm....tolong jangan salahkan aku please...... teehhheeeee

8 ulasan:

nadira shahid berkata...

haha, x wajib lor kne nanges ;)

cik fiza berkata...

sgt comel kamu ini...
ada org rasa terharu selepas selamat diijabkabulkan sebab dh hadapi pelbagai rintangan berliku2 utk jd suami isteri...
tu sbb dorg nangis :P

bulan darling berkata...

adekah aku ini spesis takde perasaan? aduh try sungguh2 utk buat menterharukan diri tapi dah ramai sgt org jadi tak boleh plak hahahaha

LittleSunshine berkata...

xwajib xnangis,kalau liza xtau la nnti..takut2..silap2 mencurah2 nangis..abes make up..
terharu??ya...
ade perasaan cuma mmg u cool..he3

zaradgreat berkata...

hehhe. kalo nangis, habis mekap nanti.

Ain berkata...

Slalunya kwn2 kata dorg nanges sbb rs syahdu dh x dbwh tgjwb ibubapa. Lps nikah, kne letak suami no 1. Dh kena duk jauh dr parents.

Tp,ramai j pengantin yg x nanges skrg. xpelik, hehe

Dlu ada sorg kwn beriya kata dia msti nangis sbb dia mmg mudah sedih. last2 ms tok kadi bg ceramah up to ms nk nikah, dia sibuk suruh MOH (me) buat dia gelak. xnk sedih2 katanya..bg gmba nmpk cantik. last2 MOH plak yg rsau tgk pengantin excited lebey. hahah

But,d photos turn out great. gmba pengantin ceria memanjang..^_^

and yes, she did told me that ms tu mcm2 duk berputar dlm kepala..plus penat lagi..xdgr sgt apa kata tok kadi tu..so,xboleh nk feel sgt. huhu

mawarlyla's berkata...

PLASTIC...!!

bulan darling berkata...

=) takde plastik sgtla hhahaha