Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Isnin, 23 Mei 2011

nora elena




kita patut kahwin dengan orang yang sayangkan kita bukan dengan orang yang kita sayang lebih lebih sedangkan kasih sayang dia terhadap kita tak entah macam mana.-petikan dari drama nora elena.

betulbetul setuju 100% hahahaha sebab aku dah pun mengalaminya.jika mahu bahagia ikut gerak hati dan logik jangan ikut perasaan .jangan tangguh2 dan sedapkan hati sendiri cakap takpe2 lepas kawen confirm berubah or takpe takpe asalkan die syg aku cukup.asalkan die ade dengan aku sentiase.

kawan kawan dengar sini semasa bercinta lagi dah berbaldi baldi si dia buat kamu menangis merana memujuk hati sendiri inikan pula lepas kawen.sudah menjadi hak dan sudah tentu2 si dia tau yg kamu takkan lari kemana mana.

ini cuma nasihat dan pandangan dari sisi mata aku.tak tahu pulak kalau korang tak sependapat dengan aku.aku just suke lihat org bahagia..semua org bahagia.aku pun tumpang bahagia.

cukup.

i love u farridh .
always .

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 ulasan:

Puteri Lanun berkata...

btol tuh...=)

Puteri Lanun berkata...

btol tuh...=)

Tanpa Nama berkata...

s0k0ng sgt2 U statement.. kte patut cari laki yg bole jge kte.. bkn kte yg jge die.. ;) jgn nk ayat manis je tp ape pon xde. nie mintk simpati org je.. hahahhaaha
--aku laa--

Tanpa Nama berkata...

tp pelik bl ssetengah lelaki yg rse die bag0s... padahal dah guna duit pmpn beraban tp xsdr diri..

bulan darling berkata...

wahai si tanpa name.ai tak kenal u but ai super duper likeeee ur statement ;) kadang2 perempuan akan buta bile time bercinta..die sedar salah if lelaki gune duit perempuan kite panggil dayus tapi disebabkan syg punye pasal sanggup tutup mate so otak taruk lutut ja ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

ahaks... i likeeeeee U. i like bace2 blog org nie.. lg2 bab cinta yg nta pape c0z i dl p0n mcm U. ader crita dsblk tabir.. ewah... hehe. mmg cnta 2 buta. mcm ne la leh knl laki kaki penipu. huhu. tp xmgp... nsb sedar.=)

Tanpa Nama berkata...

--aku laa--