Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Isnin, 21 Jun 2010

kegilaan terbaru MAKCIK-MAKCIK.

DIALOG DIANTARA AKU DENGAN MAKCIK GORILLA
AKU :makcik GORILLA, makcik kenal tak shahir dengan baim wong???
makcik tengok tak konsert AKADEMI FANTASIA dgn cerite BENCIBILANGCINTA?
M.GORRILA : ooii aku tak JAKUN n BATAK lagi macam makcik-makcik kat opis kau tu ye..

mamat atas ni ikon negeri PERAK hhmm maybe anak MB tu peminat kipas susah mati die kot tu pasal tetibe je die jadi IKON REMAJE NEGERI PERAK hhm tahniah lar nasiiibb aku org selangor AHAHAHAHAHAH klo tidak mmg kene bahan dangan makcik2 kat opis aku ni. ahahaha.. cerite pasal die kat opis aku ni ade dua org makcik yg sgt2 kipas susah mati mamat gigi besi ni eheheh.. sampai hafal tau lagu mamat ni.ringtone hp korang tak payah cite lar ..sampai sanggup miscall semate2 nak dengar punye pasal dioerg kate klo loceng rumah tu boleh taruk lagu si GIGI BESI ni mmg ari2 dieorg mintak anak dieorg tekan loceng rumah tu wakakakakakakak JAKUN sungguh!

sekarang ni ade satu lagi FENOMENA terbaru yang terjadi beberape minggu dekat opis ni.. **still lagi makcik yg sama membawa fenomena ni masih tidak lari topik perbincangana awal kite ehh tetibe ahaha..DAH FASYA TOLONG SAMBUNG JGN MENGARUT LEBIH2..ini semua pasal MAMAT INDON NI!!! aisshh mamat ni lagilar bertambah2 BATAK JAKUN JEJIMBIT dibuatnye makcik-makcik kat opis aku ni.. gile korang tau tak abes di speaking indo sepanjang mase pastu berangan2 konon2 jadi marshanda dlm cerita BENCI BILANG CINTA AHAHAHAHA nak menangis aku layan hari-hari aku di ofis disamping makcik2 yang batakkk dan jakun ni.. aiishh payah klo dah makcik2 yang layan cerite-cerite macam ttu.. lagi hebat dari aku yang mudebelia ni (T__________________T).


TAHNIAH!!!!!!MAKCIK-MAKCIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENTRY NI DITUJU KHAS BUAT IBUKK RAHA DENGAN EMBAH MAZIAH AHAHAHAHAHA

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

makcik fasya...embunpun takkan mampu menyubur sekuntum bunga yg layu...bla...bla..bla....aku kangen sama kamu...momoyyyyy....

bulan darling berkata...

yaalllah yatuhan ku jauhi aku dr sijakun ini muhahahahhaa

Tanpa Nama berkata...

KO TAULA NANTI BILA KO DAH JADI MAKCIK2 NANTI.....DEKAT2 UMUR CAMTU MEMANGLA.....

bulan darling berkata...

kak raha- dkt2 umur mcm tu mmg hormon die lain ye????jakun lebih ajhahahahaha