Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 15 Jun 2010

si mambang kuning vs si makcciiissss

Bicare tentang line telefon aku paling setia dengan maxis.
bertahun-tahun aku jadi penggune tegar maxis tapi prepaid lar..
entah macam mane aku terlupe ape sebab musabab nye aku tukar ke postpaid maybe cuz aku malas nak senantiase meenoPAP kredit fhone aku..dengan perasan kaye nye aku buat postpaid siap join family plan lagi tu..murah kate makcik maxis tu..subline aku kawan baik aku si HIDAYATY BASIRUN cuz aku paling byk bergayut dengan die..akan tetapi kepaleHOTAK makcik maxis tu makin ari2 makin tamak.. kiteorg ni sampai dah tau kenape even jarang gune fhone pun bil melambung2 gile hanjenggg makcik maxis tu ingat aku ni keje lawyer kot?entah hape-hape cost tersembunyi yg di caj nye.. aku tak tipu pernah sebulan tu membe aku si yaty try tak gune langsung line tu.. die gune just call aku je itukan free tapi bil sampai cecah 9puluh hengget aiikkk toyol mane plak die caj ni??aku mmg beranginnnn je!FAMILY PLAN PUNDEK MAXIS LAR!!! aku gune iphone time tu mmg ari2 tension pasal bil baru je byr bil seminggu depan dah 2rat aisshh mmg haram.. aku dahlar mmg berangin dengan budak kat kaunter maxis dekat SACC tu! tak professional langsung! nak kerje buat care keje..ni hal peribadi ko libatkan dengan keje tiap kali aku datang budak perempuan perasan tu buat muke tahik mcm HARAM!aku tak bersalah kot dahlar ko salah gune kuase! mementang ko keje maxis ko boleh check panggilan yg aku buat.. mmg HARAM!!
aisshh aku mmg tak boleh nak cerite pasal maxis ni lebih2 boleh darah tinggi ahahahahah MAXIS mmg cekik darah!bbuuweeekkk oleh kerana itu aku beralih arah ke DIGI..even kat kaunter DIGI dkt SACC tu org nye mcm malas2 jer nak layan customer tapi aku tak sakit hati so takpe =)..


BERTUKARRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku percaye dengan coverage die serius sangat bagus..dulu waktu aku gune MAXIS bile tang jalan bukit2 terus ilang coverage..(T________T) sampai aku selalu kene marah tiap kali tgh ckp then melalui bukit terus putus line nye huhuhuhu...
tapi sejak gune mambang kuneng ni =D aku dengan bangge2 nye call org yg dulu2 nye marah aku sbb line asik putus2 ahahahahhaha
mambang kuneng HENSEM nyumnyumnyum i likkeee..

skrg aku gune berry-berry dengan line digi internet turbo..terime kasih kepada izwan budak office aku yg cadangkan aku gune digi turbo ni..tgk vidoe or online tak sangkut2 =) aku g langkawi atas ferry pun boleh online hebat tak hebatlar kan mambang kuneng ni muhahhahahaha..

4 ulasan:

~ar!eyko san~ berkata...

babe..u gune to postpaid ke prepaid. how much ek sbln..im using storm 2 with digi but still xamik services data.huhu

bulan darling berkata...

digi skrg pospaid serrius berbaloi-baloii..die punye internetkan takde buffrring if awak tgk youtube =) sy amik pakej turbo bulan2 68 hengget kot utk internet shj tapi if sy gune call lebih dr seratus kot die bg diskaun dkt 68hengget tu..tapi klo sy gune call cecah 2rat hengget ..68 hengget tu free =)

Poyaty berkata...

Hidup DiGI. Hidup budak gemok cam eca. hehehe. comellll

~ar!eyko san~ berkata...

wow..berbaloi..tq2 =))