Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Rabu, 9 Jun 2010

encik KUCENG MOHD MOMOY ABDUL MEMOK.

ini kekaseh saye =) name die Mohd Momoy abdul MeMokk
die kuat jeles sangat-sangattt kuat jeles.kuat merajuk. if saye balik keje kemudian buat DONNO je dgn die nescaye die akan dengan GANAS nye mengigit dan membaham saya dengan GANASnye.. ini tidak tipu saye selalu menjadi mangsa dera kekaseh saya nan satu ini..


si Tua ini sudah sepanjang-panjang badan saya tanhiah siTUA
Cik MoMok dikala mude =) bersama saya yang sentiasa muda belia tahniah ahaha
die mmg pelakon berjaya huh baru letak kepale 5minit takkan boleh tido selena tu hah kuceng GEMOK!!!
tabiat BURUK si KUCENG ini ialah menyembunyikan remote kontrol dibawah bebulunye tahniah >> tiap kali tu aku mencari mcm org sawan sampai berpeluh2 mencari remote rupenye kuceng gemok ni yg dr tadi pandang aku dengan mate tutup sebelah konon2 tidoo tu yang sorok dibawah lemak2nye nyerrrr!HANGGIINNNNN...(tapi tiap kali tu aku mesti crk kat tempat lain aisshh)
sewaktu die dihantar menjadi KUCENNG ANGKASA yang pertama sampai di planet lain..die ikot pakcik sheeikk muzaffar =)..
kuceng KAYA =) mooy nak sikittt...bolee larr..
ok fulltime job die ini lar..
rakan bermabokk bersama tahniiaahh moyyy..

selain daripada itu die jugak kuat makan..dah la kuat makan pemilih makan pulak tu..biskut yang murah die takkan makan..dasar kuceng tak sedar diri.. ggeeraam je aku.. die pelik suke makan buah-buahan paling die suke makan DURIAN ermmmm (ko ni moy kuceng ke rimauu?) tiap kali lepas makan durian die akan terlentang kekenyangan depan kipas or ekon sbb kepanasan dasar KUCENG GEMUK!if aku tak bukak ekon die akan melalak kuar suare bapok die..geraaam je aku gemok ni..if die kepanasan maka akan keluarlar lidahnya seperti HANJENG tahniahh momoy ko mmg binatang pelik yg boleh bertukar-tukar spesis =)



nota kaki:aku cite pasal momoy arini cuz bulan ni kali 2 kali aku langgar anak kuceng sampai mati =,( termasuk pagi tadi waktu aku nak kuar g keje.. sediihh sgt sgt.. aku rase balik ni sure en momoy ni taknak tdo dengan aku dah.. maaffkan aku mak kucengg.. moge anak kamu semakin gemok diatas sana dijagai TUHAN dan diberi makan sedap-sedap..=(

4 ulasan:

mohammed faizal berkata...

huhu...comel la kucing tu kak fasha, geram tgk

bulan darling berkata...

ehehehe perangai die lebihkurang panjang ahahaha

iRfan Johan berkata...

besar nyer kucen..

bulan darling berkata...

haah die mmg spepsiis membesar tanpa henti2 ahaha