Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Khamis, 18 Ogos 2011

ketua skp upena

hari ni last budakbudak SKP keje kat UPENA ;( takde org lagi aku nak bulibulibisingbising pokpekpokpek membebel cam pingu kepanasan.haih hari ni jugak aku MC sungguh bengong.ingat nak mentangkap gambat hari ni secara berjemaah tapi huhuhuhuhu pepagi dah dpt msj dr kembar miera liyana marah aku tak datang hohoho.sempat tangkap ngan die je.





haih tak dapat nak mentangkap gambar gune apple yg tak boleh dimakan awak ni lagi ;( dah la chasing berabuk warne pepel buruk HAHAHA pemeras ugut duit emak HAHAHA mesti rindu nak lepak dkt bilik berhantu sorong kerusi tarik kerusi takut if sorangsorang(ape kau mengarut ni setan?)
gambar yg bawah ninplak curi dari lama muka buku.



KILA FAIRY meriah u olll kaka senduk HAHAHA fav picture akak ni hahaaha tak dapat nak sandarsandar kerusi ikea empuk lagi ;(..



afiq ape kene kedekot ko punye gmbr semua kene crop!lepas ni takde batu api lagi nak apiapikan akak huhuhu(aman dunia)hah lagi satu ko jgn nak buat lupe kek sedap klo akak ngandung meleleh air liur triplet akak ni mmg aku hantar kat rumah ko ye afiq HAHAHA



takde lagi rebutan abg farid lagi..sebaik klo tak kila fairy nak rampas meriah u olls..sepak sekorsekor kang..
lepas korangkorang takde ni apela aktiviti akak ye mesti lepas ni akak jadi cam ni ;(



mati kebosanan.uwaaaaaaaa dah takde mangse nak buli lagi..

korang bile cuti blaja sambubg SKP kat UPENA lagi ye.akak akan pastikan kak nana simpankan keje setinggi gunung utk korang hihuhihohi.
belajar rajin rajin sampai boleh jadi bos akak pastu naik kan gaji akak ye tq.muah love u.

p/s:gmbr dira takde sbb akak tak tau nak curik kat ne ;)
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 ulasan:

a lover like me berkata...

alaaa kite terharu sgt ni dgn post khas sempena hari raya ni :P so pasni kt office jgn meroyan xde ktorg eh :P

bulan darling berkata...

mesti rindu :(