Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 7 Ogos 2012

Burger YAZID

Minggu ni adelah minggu heboh aku promote burger yazid hehehe sampai budak2 ofis pon tergauk ng beli jugak dekat situ.. Kalau bulan puasa ni die start masak kul 5.00ptg jadi nak ngelakkan berjanggut menunggu aku slalunye g tempah dlm kul 4.30 hehhe aku ke yg tempah slalu yg jadi mangsa suami aku hehehe.. burger die besar daging besar bahan2 die semua banyak puas sgt makan aku sukee kannyeeee. hehehehe
Bile korang g tempah die akan tanye nak daging blackpapper ke ? mushroom? bagi aku semua pon sedap if nak tambah cheese pon boleh extra sikitla duitnye..semua yg korang nak lebih tambah RM1 je.. puas tau..
ini untuk saiz medium 500 gram RM 20.00 nyumnyumnyum
kedai die sebelah kedai d arab senang cite food court sebelah unisel seksyen 7 tapi die belah bawah. slalunye ramai org ikot nasibla..aku slalu bernasib awal hehehe selamat mencuba klo yg ngidam tu buat2 la drama airmata dengan suami masing2 yaa hehehehehe mcm aku selalu buat hehe
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 ulasan:

eMMe berkata...

harga dia same Carls Jr la... tapi kalo mahal n sedap, mesti berbaloi2 kan..kan...

bulan darling berkata...

owh yeke?? tapi pesen suke burge2 malaysia ni mcm puas makan hehehe