Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 14 Ogos 2012

Stroller Concord

Seksikan stroller ni hehehe ini adelah stroller idaman since awal2 ngandung lagi ini adelah jenama teratas sekali dlm senarai jenama stroller setelah dikaji selidik keMachoan stroller ini maka ku tanamkan dalam hati mahu ini tidak kira ape pun mahu ini jugak! hehehe.. tapi harganya agak telan air liur sebab tu aku buat senarai jenama lain jugak.. duit banyak sgt nak pakai bila dah ade anak jadi sgt sgt berkira-kira pasal duit hikhik aku kan kedekot.
Rezeki Anak secara tibe-tibe (eceh  ce ce drama sgt) Poksu baby si alip Getam aka satu2nye adik lelaki aku (ok aku ade sorang je pon adik benor) dgn secara rela hati Hadiah kan stroller idaman T__T touchingg.. aku rase die kesian tgk kaka die yg meroyan asik hantar gambar stroller ni kat group wassap bg hint kat semua org yg aku nak kan sgt bende ni..bile depan2 family aku akan ckp hal stroller dan asik jerit2 cantik nye cantiknye mcm org gile bile di ingatkan balik hahaha (ugutan secara halus aku kan..inikan normal hahahha) dasar si kedekot tapi si pisau cukur  tapi stroller jenama ini paling susah nak cari.semua tempat tak jumpa. aku la paling gigih survey mane nak cari menatang seksi ni. akhirnye aku jumpa jugak kat tenet Bebehaus bangsar privillage 1 .. mcm-mcm jenis brg jenama concord ade kat situ juling mate aku dibuatnye car seat, kusi makan,bakul ..
tapi itula dasar si buyung tak sedar di untung dah di bagi betis nak peha pulak hahaha( dasar pisau cukur) aku ngendeng2 si Getam kesayangan aku mahu car seat skali hihihi mule2 die mcm ok la suruh kirekan skali. skali harga bile dah campur terus dgn lemah lembutnye die ckp "kak tahun ni bonus aku habes beli hadiah anak ko je klo ko tambah car seat ko ni" aku plak hikhikhik. mampu gelak dan lupekan jela hasrat nak cukur duit adik aku lebihlebih..
Bile taip pasal cite stroller ni aku pon sengih je sebab seronok sgt dapat stroller idaman terima kasih kepada Poksu Alip wannabe..baby kate i love u Pocu hikhikhik.


Tapikan stroller ini sgt memenuhkan bonet kereta. menatang ini sahaja dah penuh satu bonet T___T tapi aku tak pedulik yg penting aku sukeeeee hehehehee
Moga more to come from my lovely adik hehehehe maklumla anak buah die sorang Muhahahaha( gelak setan dlm bulan puase versi kene ikat)
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 ulasan:

Syazni Shamsir berkata...

hi darling...


wow!!....lagi brape minggu je nak due hihihi...mudah2 dipermudahkan bersalin nnt...;)...anyway,saya nk mohaon maaf ye kot2 komen2 saya agak kasar...moga raya kali memberi kelainan buat darling....selamat hari raya...;)

bulan darling berkata...

itula rase makin dekat sgt dah due nye.. fasya pon nak mohon maaf kat syazni if ade terkasar bahasa dlm selama kite berkomen2 ni ye.. =) doakan fasya senang bersalin ya..