Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Rabu, 10 Mac 2010

Malam ini aku menangis.

Rase macam nak fed up dengan semua bende...

Rase macam nak lari dari semuanya...

Orang lihat aku bagus.bahagia.tiada masaalah menjadi orang yang seperti aku...

Kamu tak tahu & kamu bukan ditempat aku...kamu tak mungkin tau ape yang sedang aku rase n tanggung..

Tuhan tu maha adil.
Penentu segala-galanya...
Jika ini dugaan buat aku..
Aku terima..
Aku terima..
Aku terima...
Dan cuba untuk
Redha..

Seperti aku selalu ckp tuhan akan bagi sedikit pahit dlm hidup aku sebagai hambanya...

Cuba untuk tenang..


Tuhan jangan tinggal aku..

Tidak mengapa aku tahu tuhan menduga aku..kerna DIA tahu aku hambanya yang mampu tempuh dugaan ini..

Cuba untuk tenang sekali lagi..

Hai airmata aku rayu kamu cuma keluar kali ni saja..supaya hati aku yang rapuh ini dan jiwa aku yang remuk ini nampak kuat pada lain kalinya..aku rayu kamu bantu aku ya airmata..sama-sama kita ya...

Moga aku sentiasa kuat..

Dugaan.....



P/s upload dr hp kesayangan ;)

1 ulasan:

Poyaty berkata...

tet, wat happen? aku tau kamu bz, jd aku x mau menalipon kamu. klau kamu free, mari call aku ye. kite sharing2 cite