Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Khamis, 14 Jun 2012

fesyen preggy versi 1

Sepanjang Preggy ibu org paling sebuk bab pakaian aku. die nak aku pakai yang elok2 sweet2 je time preggy ni. layankan je..die klo nampak aku pakai baju lama2 yg buruk2 die punye meleter haih sanggupla korang bogel time tu jugak hahaha .. kebanyakkan baju preggy aku mmg disponsor habis oleh ibu pakai duit ayah hahahaha (akukan pisau cukur korang jgn lupa bab tu) seperti yg sedia maklum semua baju mengandung payah nak cari yg fit-fit yg cantik nak di pakai. klo ade yg cantik sure sama ada tak muat atau terlalu overexposed seksinye.. jadi tiap kali ibu beli baju sure die outer tambah mcm2 aksesori tambahan. contoh paling baru baju bawah ni. baju ni dah 50% diubah suai oleh ibu. betul klo tidak baju ni omakk aii takut nak balik umah mentua seksi sangat hehehe

                     
             ibu pasang reben yang boleh direbenkan badan aku depan dan belakang canggihkannn



lengan baju pon ibu tambah jangan bagi nampak tiak yang cantik tu =_='


baju ni sebenarnye luas lehernye ibu outer kecikkan pastu ibu tambah butang bagi nampak cam comel comella pastu ibu tambah reben yg mcm aku cakap suke hati nak ikat blakang atau depan.

ok la sekian nanti aku upload lagi pasal baju eh eh. klo tak suke entry ni takpe aku nak simpan buat koleksi bile dah abes2 pantang bila anak dah lahir dah besar dah faham aku boleh tunjuk kat die betapa kreatifnye Onnie nye itu =)

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 ulasan:

eMMe berkata...

hye...bulan darling!
comelnye...
suka color pink terang
nampak ceria
sihat yea?

jom singgah blog akak lak!
heeee~

Cikpuan rara berkata...

wow pandainya ur mom alter baju

bulan darling berkata...

Sihat kak alhamdulillah..
Insyaallah nanyi fasya singgah blog kaka ye ;)

bulan darling berkata...

Ibu fasya pandai dlm segala bab heeheh anak die je benak dlm segala bende hehehe

Syazni Shamsir berkata...

waaa!!!!.....

comey!!!...comey!!!....

Natasya H. berkata...

Makin comel la akak pas preggy ni!

bulan darling berkata...

Tq syazni ;) moga2 lepas ni rezeki awak plak ye..

bulan darling berkata...

Heehheehe doakan akak selamat ye.adik jiran hehehe