Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Jumaat, 8 Jun 2012

kandungan 6 bulan.

hi Kami sudah 6 bulan membesar sehat sungguh kami kan T____T ini gambar fresh dari oven baru je tangkap tgh hari tadi setelah di request oleh seorang kawan yg jauh dimata tetapi akhirnye digelakkannye muke aku sbb sgt temban dan penoh... ok slalunye aku salahkan tudung sbb selalu menyempitkan dan mengumpul lemak2 dimuka aku muhahaha

Pada yang heran kenape aku mengembang dengan pesat nya adelah kerana aku dikurniakan rezeki yang amat murah dan suami yang sgt sgt sgt sgt rajin melayan kehendak anak tekak aku ehh salah anak dlm perut aku ni hihihihihi jika apa yang aku hendak or teringin sgt sgt tak dapat maka berlaku la drama airmata batu belah batu bertangkup..maka huru hara la rumah selalunye bila aku dah merajuk nak makan..(kenape aku mcm rase dah jadi king kong bile nak makan mengamok saje bile tak dapat..) ini adelah diantara sebahagian sebab musabab kenapa aku membesar dengan jayanyaaaaa hehehehe ini baru sebahagian yaaa.. ini makanan yg telah aku makan utk bulan ini..antara yang menarikla.. hehehehe
si gagah ini encik durian nyumnyumnyum aku dilarang doktor makan durian jadi since ngandung tak pernah dapat tapi org asik post kat fesbuk pasal durian gambar2 si gagah ini besar terpampang kat fesbuk maka aku pon buat drama yg macam 3 janji tu ..suruh suami beli dan aku janji makan 3 ulas sahajaaaaa tapi bila dah depan mataaa tang tang tanggg aku terlebih ulas ulasnyee hahahahahaha... ini durian seksyen 25. family dah jadi regular customer jadi die takkan berani bg yg tak elok kat kami kami ini..

ini pula paprik campur dkt kolam udang pancing dekat seksyen 25...masakan lain semua tak sedap kecuali paprik campur die nan satu ni je yg the best. klo mintak masakkan lauk lain hah kelaut rasenye menangisss..

ini si seksi sizzling mee emak mentua sgt sgt sgt suke mee ni aku pon jadi tergemar mee ni tapi mee kat giant besar 13 je aku rase sedap klo kat tempat lain slalu rase die mcm kurengggg..

hah ni kegemaran terbaru abc edisi es kepal ... di jual di kiosk dibuat oleh sopi hehehe jadi dah macam kiosk sendiri aku boleh mintak ape nak lebih2 pon hehehe
                                                  ini mee kari versi only mee sedapppppppp

si hitam mmanis ini stizzer black papper stck yg mmg aku gilakan dr awal mengandung lagi sanggup pergi uptown damanasara if ss222 tutup..ini paling pening suami nak layan hihihihi bukan suami je satu rumah pon pening  hehehe
ok ini aku lupe name die ape beli kat empire sedapp beli dekat the loaf kot aku pon dah lupe..

ok ini sahaja sari berita kurang penting dari saya oleh kerana dr tadi asik taip pasal makanan je tetibe aku rasse nak sgt sgt  sgt makan stizzer balik ni.. hai suamiiiiiiii plissssss hihihihi
Published with Blogger-droid v2.0.4

4 ulasan:

Syazni Shamsir berkata...

wah!!!...berselera ye...patut pon bdn naik...hikhikhik...xpe,yg penting baby & mama sihat...;)
a'way awak sgt comel bila pki baju pregnant ni...

bulan darling berkata...

:) hikhik membesar dgn jayanya..ini masa pantang mmg kene kaw kaw punya pantang. . Tq syazni. .

Mar Zarra berkata...

tahniah..semohga semunya selamat..:)

bulan darling berkata...

tq mar =)