Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Selasa, 19 Jun 2012

Stailista keluaran june 2012

If nampak majalah ni depan die gambar budak cantik dua orang ni korang beli yeeee heheheh sebab ada gambar aku dalam die HAHAHAHAHA dah membuyung barula keluar majalah pasal perkahwinan haih hehhehee takpe boleh simpan buat kenangan bagi tunjuk kat anak2 klo ade rezeki ke cucu2 nanti mungkin heheheh jauhh berangan ni.








Published with Blogger-droid v2.0.6

4 ulasan:

Reiko Kazumi berkata...

seronoknya.. tengok picture kat majalah ni mesti rase nk bersanding lagi sekali kan!

bulan darling berkata...

aku nak bersanding lagi camni huishh takdeee letih.

Reiko Kazumi berkata...

Nanti bersanding ber3 hihihi.. seronoknya! ko due bila?

bulan darling berkata...

due aku lepas raye heheheheehehehe
sempatla nak melantak semua bende hahahahahaha