Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Rabu, 11 Julai 2012

jimbit pepel kawen part 1

Minggu lepas majlis Perkahwinan sepupu aku si jimbit pepel nurul azreen fara. meriah ok lauk sedap ade eskem ade cendoii yg penting suami die tokey otak-otak jadi adela otak-otak stall yg diberi nama otak otak ku fara.. erkkk kenape aku tetibe teringat cite hantu kak limah?????
ini dua orang yang hensem satu belom mandi satu sudah mandi. haih comel an.
pepagi majlis khatam quran. abaikan muke aku yg mmg takkan suke make up sejak ngandung2 ni hehehe


bilik Perantin lovely kan =)

majlis nikah lepas asar dekat masjid negeri boleh tengok muke si kuku bertaik ini nebess erk ko tau nebes ke ra?



Tiap kali die tangkap gambar sure buat mulut itik die ni rase nak bg kaki je! ape2 pun die sgt sgt cantik masa majlis kawen die. sudah jadi Puan Fara. love u ra..
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 ulasan:

eMMe berkata...

Salam Dear, sihat? masih larat lagi berjalan ke sana ke mari? Alhamdulillah... hope, sampai melahirkan... take care dear!

bulan darling berkata...

salam emme =)
skrg ngah lembik selsema teruk aduhai ini la penyakit paling teruk kene sepanjang mengandung ni.. awak pun take care jugak ye emme.