Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Ahad, 1 Julai 2012

POT LUCK OFIS

Minggu lepas kami buat makan2 masing masing bawak pot luck .. hehehe actually dah rancang lame berbulan bulan dah nak buat makan2 bahagian pemasaran cuz klo semua bahagian maybe lagi bertahunla nak merancang kan. ini majlis saje2 suke2 menjamu kawan2 makan. alang-alang dah buat makan2 camni ketua kate kite buat skali doa selamat buat semua terutama sekali aku (perasan hahaha) sempena masuk kandungan 7 bulan hihihihi.. tapi serius waktu musuh ketat aka abg zizul bacekan doa selamat sebut nama aku..terus cam sebakkk nape ntah maybe hormon ngandung..salahkan hormon.
ok aku pon naik heran nana ko marketing ke?? tapi mmg muke ni la yg paling awal duduk depan makanan ngan yg paling akhir skali abes makan muhahahaha buruk lantak ko nana.

mickey mouse nye mak pon ade duduk kat opis aku hahahaha same kan beliau dgn keturunan mickey mouse.. muhahahahaha mati aku kene jap lagi.
sang suami sang seisteri sedang memotong buah wahh bersungguh2 ye.



ikan kering yg en mun bawa dijemur dah 5 hari katenye.
sayur campur yang fais bawak nyumnyum
udang sambal versi kaka mickey mouse. muahhahaha
telor dadar versi di gedik nana.
ayam pencen masak kari. versi aku tapi ibu yang masak hihihi
papadom yug bukan budak ini yg bawak ye aku yg bawak.
buah2 an versi sesuami seisteri.


bukan abang hemran yang bace doa sile berhenti berlakon ye si buncit baju biru yg bace doa =)

nak dijadikan cerita kebetulan rupenye anniversary kawan ofis kaka situa kesayangan dan juga abg si buncit musuh ketat hahahaa buat majlis potong2 kek plak petang tu mewah makan satu hari hehehe alhamdulillah..
wahai si tua sekalian fasya doakan semoga dipanjangkan jodoh dan dikurniakan zuriat yg sehat mcm fasya hihihihi.
Published with Blogger-droid v2.0.6

4 ulasan:

eMMe berkata...

Salam dear, sihat ke? yg baju pink tu u kan kan?
dah 28 minggu yea.. kusss semangat.. nnt saya cam u gak kan dear... yea, haru bersiap sdia...fuhhh!!!

bulan darling berkata...

alahamdulillah sehat setakat ni cume biase la sakit2 badan sebab dah berat heheheh nanti emme lagila double la sebab baby2 nye double hehheehe

Jiran kpd si bulat garfield berkata...

Mak mickey mouse sudah mari!! Hahaha... Btw mmg sebak masa abg buncit baca doa.. Tp bab mkn mmg kenyang gile..sila jauhkan penimbang dr saya ye mak garfield..

bulan darling berkata...

alaa mak mickey kan nak mengandung bulan depan takpelaa makan banyak banyak pon hahahahahaha